Mastering the Craft of Smoking Food

Warren R. Anderson

Livre en anglais

21,95 €

Article temporairement indisponible
ISBN:
9781846890451 
Paru le:
21/10/2015 
Nombre de pages:
319 
Editeur:
Quiller Publishing Ltd 
Poids:
528 
Format:
Livre de poche 
Dimensions:
227 x 154 x 21 

Description

A guide to making real smoked food at home. It helps to learn the secrets of making bacon, ham, pastrami, jerky, sausage, smoked cheese, smoked salmon and many more smoked foods - with basic equipment that can be either bought or easily made in the workshop.

Commentaires

Donnez votre avis
Combien d'étoiles voulez-vous attribuer à ce livre?
Exemple: Une intrigue passionnante !
Merci de saisir un titre
Merci de saisir votre commentaire

Nos meilleures ventes

 
 
 
 

What's Cooking in Belgium

Neil Evans,Anna Jenkinson

Livre en anglais

Dali the Wines of Gala

Livre en anglais

No Meat Athlete Cookbook: Whole Food, Plant-Based Recipes to Fuel

Matt Frazier,Stepfanie Romine

Livre en anglais

Rick Stein: The Road to Mexico

Rick Stein

Livre en anglais

25,00 €

49,99 €

27,95 €

36,95 €

 
 
 
 

BOSH!

Henry Firth,Ian Theasby

Livre en anglais

How Not To Die Cookbook

Michael Greger

Livre en anglais

28,95 €

23,95 €