Revolutionary Chinese Cookbook

Fuchsia Dunlop

Livre en anglais

41,95 €

Expédié habituellement sous 8 jours
ISBN:
9780091904838 
Paru le:
28/07/2015 
Nombre de pages:
304 
Editeur:
Ebury Publishing 
Poids:
1160 
Format:
Couverture en carton 
Dimensions:
256 x 202 x 31 

Description

Fuchsia Dunlop is the author of the much-loved and critically acclaimed Sichuan Cookery, which won the British Guild of Food Writers' Jeremy Round Award for best first book and prompted John Lanchester of the Daily Telegraph to call her 'as exciting as Elizabeth David'.

Commentaires

Donnez votre avis
Combien d'étoiles voulez-vous attribuer à ce livre?
Exemple: Une intrigue passionnante !
Merci de saisir un titre
Merci de saisir votre commentaire

Nos meilleures ventes

 
 
 
 

Lonely Planet's Ultimate Eatlist

Lonely Planet

Livre en anglais

Taste of Belgium

Ruth Van Waerebeek

Livre en anglais

James Martin's French Adventure

James Martin

Livre en anglais

Recipes from a Belgian Kitchen

Suzanne Vandyck

Livre en anglais

34,95 €

31,50 €

25,50 €

12,95 €

 
 
 
 

Food and Cooking of Belgium

Suzanne Vandyck

Livre en anglais

Jamie Cooks Italy

Jamie Oliver

Livre en anglais

22,95 €

36,95 €