Club utilise des cookies et des technologies similaires pour faire fonctionner correctement le site web et vous fournir une meilleure expérience de navigation.
Ci-dessous vous pouvez choisir quels cookies vous souhaitez modifier :
Club utilise des cookies et des technologies similaires pour faire fonctionner correctement le site web et vous fournir une meilleure expérience de navigation.
Nous utilisons des cookies dans le but suivant :
Assurer le bon fonctionnement du site web, améliorer la sécurité et prévenir la fraude
Avoir un aperçu de l'utilisation du site web, afin d'améliorer son contenu et ses fonctionnalités
Pouvoir vous montrer les publicités les plus pertinentes sur des plateformes externes
Gestion des cookies
Club utilise des cookies et des technologies similaires pour faire fonctionner correctement le site web et vous fournir une meilleure expérience de navigation.
Ci-dessous vous pouvez choisir quels cookies vous souhaitez modifier :
Cookies techniques et fonctionnels
Ces cookies sont indispensables au bon fonctionnement du site internet et vous permettent par exemple de vous connecter. Vous ne pouvez pas désactiver ces cookies.
Cookies analytiques
Ces cookies collectent des informations anonymes sur l'utilisation de notre site web. De cette façon, nous pouvons mieux adapter le site web aux besoins des utilisateurs.
Cookies marketing
Ces cookies partagent votre comportement sur notre site web avec des parties externes, afin que vous puissiez voir des publicités plus pertinentes de Club sur des plateformes externes.
Suite à une grève chez bpost il est possible que les livraisons connaissent des délais de livraison plus longs de coutume. Besoin de quelque chose en urgence ? Passez plutôt dans un magasin Club à proximité.
Retrait gratuit dans votre magasin Club
7.000.000 titres dans notre catalogue
Payer en toute sécurité
Toujours un magasin près de chez vous
Suite à une grève chez bpost il est possible que les livraisons connaissent des délais de livraison plus longs de coutume. Besoin de quelque chose en urgence ? Passez plutôt dans un magasin Club à proximité.
Une erreur est survenue, veuillez réessayer plus tard.
Il y a trop d’articles dans votre panier
Vous pouvez encoder maximum 250 articles dans votre panier en une fois. Supprimez certains articles de votre panier ou divisez votre commande en plusieurs commandes.
There are fewer than 10,000 wooden boats in America, but the circulation of WoodenBoat magazine exceeds 180,000. What is it about these boats that has...Savoir plus
Described by one surgeon as "soul-crushing, diamond-making stress," surgery on congenital heart defects is arguably the most difficult of all surgical...Savoir plus
In The Elements of Cooking, New York Times bestselling author Michael Ruhlman deconstructs the essential knowledge of the kitchen to reveal what profe...Savoir plus
The author of The Soul of a Chef looks at the new role of the chef in contemporary culture For his previous explorations into the restaurant kitchen a...Savoir plus
Michael Ruhlman's uncanny knack for taking a wide range of subjects and making them completely his own has gained him acclaim and popularity. In his l...Savoir plus
"Well reported and heartfelt, Ruhlman communicates the passion that draws the acolyte to this precise and frantic profession."-- The New York Times Bo...Savoir plus
Another master class from award-winning culinary expert Michael Ruhlman: how to cook on your stovetop, featuring accessible instruction and exceptiona...Savoir plus
Michael Ruhlman's groundbreaking New York Times bestseller takes us to the very "truth" of cooking: it is not about recipes but rather about basic rat...Savoir plus
Americans are on a roll in the kitchen--we've never been better or smarter about cooking. But how does a beginning cook become good, a good cook great...Savoir plus
Michael Ruhlman and Brian Polcyn inspired a revival of artisanal sausage making and bacon curing with their surprise hit, Charcuterie . Now they delve...Savoir plus
New York Times bestselling author Michael Ruhlman applies the principles of his innovative book Ratio— about the relationships of ingredients to each ...Savoir plus
In his three novellas, "In Short Measures," "Strong Conspirators," and "Sally Forth," Michael Ruhlman delves deeply into the nuanced complexity of rom...Savoir plus
Michael Ruhlman’s groundbreaking New York Times bestseller takes us to the very “truth” of cooking: it is not about recipes but rather about basic rat...Savoir plus
In his second in-depth foray into the world of professional cooking, Michael Ruhlman journeys into the heart of the profession. Observing the rigorous...Savoir plus
Charcuterie exploded onto the scene in 2005 and encouraged an army of home cooks and professional chefs to start curing their own foods. This love son...Savoir plus
Michael Ruhlman's groundbreaking New York Times bestseller takes us to the very "truth" of cooking: it is not about recipes but rather about basic rat...Savoir plus
In this innovative cookbook, James Beard award-winning author Michael Ruhlman explains why the egg is the key to the craft of cooking. For culinary vi...Savoir plus
"A propulsively well-written trio of novellas linked by a sense of loss and an inquiry into the impossible past." --Kate Christensen In his three nove...Savoir plus
From award-winning chef Gabriel Kreuther and New York Times bestselling author Michael Ruhlman, the definitive cookbook on rustic French cooking from ...Savoir plus
An indispensable new cookbook from James Beard Award-winning food writer Michael Ruhlman From Scratch looks at 10 favorite meals, including roast chic...Savoir plus
A propulsively well-written trio of novellas linked by a sense of loss and an inquiry into the impossible past. Kate ChristensenIn his three novellas,...Savoir plus
In this first in a new series of books focusing on cooking methods, an award-winning cookbook author, food writer, and online culinary expert explores...Savoir plus
The second in a series of highly accessible and instructive single-subject books covering basic to advanced techniques that will make you a better coo...Savoir plus
New York Times bestselling author Michael Ruhlman applies the principles of his innovative book Ratio-- about the relationships of ingredients to each...Savoir plus