•  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.0000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

Het Upside Down-kookboek

hartige & zoete traybakes volgens de tarte tatin-methode

Dominic Franks
Livre relié | Néerlandais
24,95 €
+ 49 points
Pré-commander, disponible à partir du 21-11-2025
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

Hartige en zoete traybakes volgens de tarte tatin-methode


Tarte Tatin is het bekendste ‘op z’n kop-gerecht’ en

dat is waar het om draait in het Upside Down-kookboek.

De gerechten worden in omgekeerde volgorde

opgebouwd: start met suiker of vet om het kookproces

te ondersteunen, voeg de ingrediënten toe en

maak het af met een deeglaag. Het leukste moment

is natuurlijk als je het baksel omdraait en je gasten

ondersteboven staan van het resultaat!


Bak spectaculaire hartige gerechten zoals jamon

íberico-aspergetaartjes of taartjes met gehalveerde

sjalotten & roomkaas. Maak een traybake van ananas

met donkere rum of minitaartjes met peer & pruim.

Start een dinertje met appetizers als chiligarnalenbaconcanapés

en ‘vol au vents’ met shiitake, roomkaas

& knoflook. Serveer doordeweeks een upside

down spanakopita of een tatin van tomaten, feta &

bieslook.


Zoet en hartig; appetizers, hoofdgerechten, desserts

en spektakeltaarten. Inclusief een bonushoofdstuk

met bijgerechten & salades en met uiteraard

een goede uitleg over de te gebruiken deegsoorten,

baktechnieken en keukenequipment.

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
208
Langue:
Néerlandais

Caractéristiques

EAN:
9789461433527
Date de parution :
21-11-25
Format:
Livre relié

Les avis

Nous publions uniquement les avis qui respectent les conditions requises. Consultez nos conditions pour les avis.