•  Retrait gratuit dans votre magasin Club
 •  Plus de 12.000.000 titres dans notre catalogue
 •  Payer en toute sécurité
 • Toujours un magasin près de chez vous     
 • Magasins
 • Wishlist
 • Panier
 1. Accueil
 2. Games
 3. Platform
 4. Kirby and the rainbow paintbrush

Kirby and the rainbow paintbrush

Games | Nintendo Wii U
42,99 €

Description

Kirby’s langverwachte, eerste Wii U-avontuur, Kirby and the Rainbow Paintbrush. Dit spel kenmerkt zich niet alleen door de unieke besturingsmogelijkheid, maar ook door de oogstrelende wereld die - net als de wezens die erdoorheen bewegen - volledig van klei is gemaakt. Het spel is ook geschikt voor twee, drie of vier spelers tegelijk, waarbij maximaal drie vrienden Waddle Dees kunnen besturen met Wii-afstandsbedieningen om Kirby te helpen. Spelers kunnen ook één keer per dag compatibele amiibo-figuren gebruiken om Kirby speciale vaardigheden te geven.

In Kirby-spellen is altijd al geëxperimenteerd met inventieve visuele stijlen en unieke spelmogelijkheden - zo was er bijvoorbeeld een spel waarin Kirby op hamsters kon rijden, en eentje waarin hij van wol was gemaakt. Kirby’s nieuwste spel zet die vernieuwende traditie voort door zich af te spelen in een prachtige wereld die volledig van klei is gemaakt. Wanneer alle kleuren uit Dream Land zijn verdwenen, moet Kirby die terugbrengen door op zeven planeten vijanden te verslaan en puzzels te kraken.

De besturing is gebaseerd op de baanbrekende touchscreenbesturing die werd geïntroduceerd in Kirby: Power Paintbrush voor de Nintendo DS. Spelers moeten Kirby vooruit helpen en beschermen door met de stylus lijnen op de Wii U GamePad te trekken. Die lijnen veranderen in regenboogtouwen waar Kirby langs rolt. Spelers moeten de regenboogtouwen op creatieve manieren tekenen om hindernissen te passeren en vijanden te verslaan. Een looping geeft Kirby een extra snelheidsboost, terwijl de touwen ook dienst kunnen doen om Kirby te beschermen tegen vijanden en gevaren, of om puzzels op te lossen. Met een slim geplaatst touw kun je bijvoorbeeld een waterval blokkeren of een geheime ruimte ontdekken. Dit keer kan Kirby ook veranderen in een tank, onderzeeër of raket, elk met unieke mogelijkheden en touchscreenbesturing.

Kirby and the Rainbow Paintbrush is een feest om samen te spelen met vrienden en familie. Maximaal drie extra spelers kunnen op elk moment het plezier mee beleven. De speler die Kirby bestuurt tekent regenboogtouwen op de GamePad, terwijl de andere spelers Wii-afstandsbedieningen gebruiken om als Waddle Dee-personages Kirby te helpen, bijvoorbeeld bij het ontdekken van de vele bonussen in het spel. Hoewel iedereen uiteindelijk moet samenwerken om een stage te voltooien, ontstaan er tegelijk kleine, vriendelijke competities om onderweg de meeste sterren te verzamelen.

Dit spel is ook compatibel met sommige amiibo-figuren. De amiibo van Kirby, King Dedede en Meta Knight kunnen één keer per dag en per stage gebruikt worden om Kirby speciale vaardigheden te geven. Als in een bepaalde stage de Kirby-amiibo tegen de Wii U GamePad wordt gehouden, krijgt Kirby een onbeperkte Star Dash, die je anders alleen kunt activeren door 100 sterren te verzamelen. Een King Dedede-amiibo geeft Kirby een hoed die hem zes levensbalken geeft in plaats van vier. De Meta Knight-amiibo geeft Kirby een masker waarmee hij snel vooruit kan schieten, zelfs dwars door kleine vijanden heen.

Spécifications

 • ISBN : 0045496334338
 • Type de produit: Games
Montrer plus

Les avis

Spécifications

Contenu

 • ISBN : 0045496334338
 • Date de parution : 08-05-15