•  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.0000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

Opera Patisserie

Essential Recipes for French Pastry

Cedric Grolet
Livre relié | Anglais
54,00 €
+ 108 points
Livraison 1 à 2 semaines
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

The French cookbook Opera Pâtisserie marks the entrance of the most talented pastry chef of his generation, award winner Cédric Grolet, into the world of boulangerie-pâtisserie.

Far from the haute couture pastries designed at palace hotels, with Opera Pâtisserie, Cédric Grolet returns to the essentials with a collection of hearty and accessible recipes. Follow your senses through the pages to discover the very best French recipes for viennoiseries, breads, biscuits, pastries, and frozen fruit sorbets. From croissant to mille-feuille, from tarte tatin to éclairs, the book features 100 fully illustrated desserts we all love.

Recipes are organized into chapters that follow the rhythm of the day. At 7 a.m., it's time for viennoiseries and breads; at 11 a.m., it's pastries; at 3 p.m., desserts and frozen fruits; and at 5 p.m., it's time for the final batch of bread.

Opera Pâtisserie is the indispensable book for every pastry lover!

Includes color photographs

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
284
Langue:
Anglais

Caractéristiques

EAN:
9782379450464
Date de parution :
06-10-20
Format:
Livre relié
Format numérique:
Genaaid
Dimensions :
239 mm x 300 mm
Poids :
1850 g

Les avis

Nous publions uniquement les avis qui respectent les conditions requises. Consultez nos conditions pour les avis.