•  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.0000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

Pasta Masterclass

Handboek voor het maken van saus, pastadeeg en pastasoorten; met én zonder pastamachine

Mateo Zielonka
Livre relié | Néerlandais
29,95 €
+ 59 points
Pré-commander, disponible à partir du 14-11-2025
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

Hét handboek voor de pastaliefhebber


Met Pasta Masterclass bekwaam je je in het maken van

pasta: van diverse deegsoorten zoals klassiek pastadeeg,

glutenvrij pastadeeg, gekleurd deeg en deeg op basis

van kastanjemeel tot en met vegan semolinadeeg.

Met de stap-voor-stapinstructies in woord en beeld

krijg je het maken van bijvoorbeeld tweekleurenpasta

en diverse pastavormen echt onder de knie: met én

zonder pastamachine.


Draai je hand niet om voor orecchiette die je vervolgens

serveert met een saus van raapsteeltjes of

maak eens rigatoni (met saus Amatriciana). Gevuld

pastadeeg moeilijk? Met de duidelijke instructies lukt

het je echt om ravioli met eidooier en ricotta te maken

-zonder dat het uit elkaar valt in de pan. Of maak

anolini met een vulling van mortadella en dragon,

gegaard en opgediend in een krachtige bouillon.


Met veel aandacht voor het juiste keukenequipment

zoals het werken met de pastamachine of de pasta

extruder, de bicicletta- en chitarra-pastasnijder, de

corzettistempel & meer. Met Pasta Masterclass krijg je

niet alleen het maken van perfect pastadeeg onder de

knie maar leer je ook 38 pastasoorten maken: van het

bekende zoals tagliatelle tot en met het meer bewerkelijke

mezzelune.

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
256
Langue:
Néerlandais

Caractéristiques

EAN:
9789461433497
Date de parution :
14-11-25
Format:
Livre relié

Les avis

Nous publions uniquement les avis qui respectent les conditions requises. Consultez nos conditions pour les avis.