•  Retrait gratuit dans votre magasin Club
 •  Plus de 12.000.000 titres dans notre catalogue
 •  Payer en toute sécurité
 • Toujours un magasin près de chez vous     
 • Magasins
 • Wishlist
 • Panier

Super smash bros

Nintendo 3DS
50,99 €
+ 50 points

Description

Beroemde namen uit populaire Nintendo-series en gastpersonages komen samen in een handheld-vechtspel vol spectaculaire actie. Met de unieke spelstanden, een online-meerspelerstand, de mogelijkheid je eigen personage te maken en het grootste aanbod aan speelbare vechters ooit, is Super Smash Bros. for Nintendo 3DS echt het ultieme vechtspel!

De basis van Super Smash Bros. is simpel. Kies een personage, gebruik zijn of haar unieke acties en speciale aanvallen om je tegenstanders schade toe te brengen, en raak ze vervolgens met een smashaanval om ze uit beeld te slaan! Hoe groter de schade bij je tegenstanders - weergegeven door een percentage - hoe verder je ze weg kunt slaan. Dus raak ze waar je kan tot ze beginnen te stomen, en gebruik je sterkste smashaanval om ze uit het level te lanceren! Speel tegen nabije vrienden op dezelfde tv, of strijd online met spelers van over de hele wereld.

Mega Man, Little Mac, PAC-MAN en andere nieuwe uitdagers sluiten zich aan bij de grootste selectie van beroemde personages ooit in de Super Smash Bros.-serie. Je kunt die legendes dit keer zelfs met je Mii-personage bestrijden! Verander je Mii-personage in een bokser, cyborg of zwaardvechter en laat zien wat je waard bent.

Je kunt van elk personage de speciale aanvallen en uitrusting aanpassen om hem of haar helemaal naar je hand te zetten. Spelenderwijs verdien je uitrustingsonderdelen die je aan je personage kunt toewijzen voor het perfecte evenwicht tussen aanval, verdediging en snelheid - of gooi alles op één van die eigenschappen als dat beter bij je speelstijl past! Je kunt ook speciale aanvallen verzamelen en aanpassen. Zo blijf je aan je vechter sleutelen tot hij perfect op je speelstijl aansluit!

Super Smash Bros. for Wii U en Super Smash Bros. for Nintendo 3DS bieden dezelfde vechters, voorwerpen en basisgameplay, maar elke versie heeft unieke spelstanden. Op de Nintendo 3DS kun je het uitvechten in StreetSmash, waarin je vechters van anderen tegenkomt via StreetPass. In Zoek & Smash neem je het op tegen vijanden in een reusachtig labyrint, waarna je je personage kunt klaarstomen voor een eindgevecht in een unieke spelstand vol actie, strategie en meeslepende gameplay! Uiteraard is dit de eerste Super Smash Bros.-game die je overal kunt spelen waar je maar wilt! Zo kun je het altijd en overal opnemen tegen elke tegenstander die je tegenkomt.

Een enorm aantal legendarische spelfiguren, nieuwe manieren om in je eentje of met vrienden te spelen, nieuwe levels en spelstanden die uniek zijn voor de Nintendo 3DS maken Super Smash Bros. for Nintendo 3DS tot een ervaring die je absoluut niet mag missen.

- Mario, Donkey Kong, PAC-MAN en meer dan 30 andere beroemde gezichten komen samen in de grootste Super Smash Bros. ooit!
- Ga knokken met vrienden naast je op de bank, of speel online tegen spelers van over de hele wereld
- Verander de speciale aanvallen en vaardigheden van je personage, of betreed het slagveld met je eigen Mii-personage
- Probeer Zoek & Smash en StreetSmash uit, twee unieke spelstanden die alleen beschikbaar zijn op de Nintendo 3DS

Spécifications

 • EAN: 0045496526245
Montrer plus

Les avis

Spécifications

Parties prenantes

Contenu

 • EAN: 0045496526245
 • Langue: Allemand, Anglais, Français, Italien, Espagnol
 • SbGenre: 73
 • Date de parution : 03-10-14