•  Retrait gratuit dans votre magasin Club
 •  Payer en toute sécurité
 •  Plus de 12.000.000 titres dans notre catalogue
 • Toujours un magasin près de chez vous     
 • Magasins
 • Wishlist
 • Panier
 1. Accueil
 2. E-readers & Accessoires
 3. E-readers
 4. tolino vision 4 HD e-reader - versie Club

tolino vision 4 HD e-reader - versie Club

179,00 €
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Emballage cadeau gratuit
Livraison en magasin ou à domicile
ou
Je viens chercher cet article
dans 30 min.
Je retire ma commande au Club
Disponible dans 34 autre(s) magasin(s)

Lees in harmonie met je bioritme, dag en nacht

De tolino vision 4 HD is de eerste tolino e-reader met slimme achtergrond-verlichting: smartLight. Daarmee kies je zelf de kleurtemperatuur van de schermverlichting, of laat je ze automatisch meevariëren met je dag.

Lees je ‘s ochtends? Dan helpt het blauwe licht je ontwaken. Lees je ‘s avonds laat? Dan val je nadien makkelijk in slaap dankzij het warme oranje licht. Zo verwen je je ogen, dag én nacht.

Optimaal beschermd tegen water

Neemt je tolino vision 4 HD een duik in het water? Dan beschermt de speciale HZO-coating je e-reader tegen waterdruppels en vuil. En dat opent nieuwe mogelijkheden. Sla een boek open op het strand, of lees in bad. Veilig en relaxed.

*Je e-reader is beschermd tot 30 minuten in zoet water van max. 1 meter diep

Blader ook met een tik op de achterzijde

Lezen met één hand? Dat gaat nu nog gemakkelijker dankzij de wereldwijd unieke bladertechnologie. Tik met je vinger op de achterkant van de tolino vision 4 HD en je bladert vooruit. Ideaal als je liggend leest of een kop thee in een andere hand houdt. Uiteraard blader je ook via het handige touchscreen.

6.000 e-books in de palm van je hand

De tolino vision 4 HD weegt amper 175 gram en past zo in je hand. Op het interne geheugen van maar liefst 8 GB* bewaar je gemakkelijk zo’n 6000 e-books.

*Waarvan 6 GB beschikbaar voor opslag.

Lees wekenlang, onbezorgd

De batterij van je tolino vision 4 HD geeft je tot zeven weken leesplezier. Zo hoef je (bijna) nooit op zoek naar een stopcontact.

*Gebaseerd op een gemiddeld gebruik van 30 minuten per dag, zonder wifiverbinding.

Hypermoderne beeldschermtechnologie

De tolino vision 4 HD verwent je ogen. Door het uitstekende contrast en het haarscherpe E Ink® Carta-beeldscherm van 300 ppi lees je net zo relaxed als op papier. Bovendien gebruik je je e-reader ook in volle zon, zonder dat het licht in je scherm reflecteert.

Omkeerbare usb-kabel

De usb-kabel één, twee, drie keer in je toestel steken voor hij past? Verleden tijd! Bij de tolino vision 4 HD krijg je een speciale omkeerbare usb-kabel. Die past elke keer.

*Je tolino vision 4 HD is uiteraard ook compatibel met een standaard niet-omkeerbare usb-kabel.

Lees mobiel via wifi

De tolino vision 4 HD verruimt je leesgrenzen. Nieuwe e-books koop je in de geïntegreerde webwinkel -- eenvoudig en zonder computer. Je ontdekt er meer dan 500.000 digitale boeken – in het Nederlands, in het Engels én in het Frans.

In de wolken met de cloud

Overal en altijd je boekenkast bij de hand? Het kan, via de geïntegreerde toegang tot de tolino cloud. Je slaat er je e-books in op, en synchroniseert ze makkelijk met je smartphone, tablet of pc. Zo lees je op elk apparaat verder waar je was gestopt.

Open systeem voor grenzeloos leesplezier

Met de tolino vision 4 HD ben je volledig vrij en onafhankelijk. Kocht je al ergens anders e-books aan? Dan kopieer je ook die e-books in ePub 2, pdf en txt (met en zonder Adobe DRM) probleemloos naar je tolino en de cloud.

Persoonlijke instellingen voor een perfecte leeservaring

Lees hoe je zelf wilt, met of zonder bril. Per e-book kies je zelf het lettertype, de lettergrootte, regelafstand, tekstuitlijning en marges. Zo ben je steeds zeker van de meest optimale leeservaring.

Plaats bladwijzers, markeer tekst en maak notities

Je lievelingspassages bij de hand houden? Maak een bladwijzer of markeer de tekst en schrijf er een notitie bij. Bladwijzers, tekstmarkeringen en notities synchroniseer je via de cloud bovendien makkelijk met je andere leesapparaten.

Breng structuur in je boekenkast

Maak verzamelingen aan en orden je e-books zoals jij dat wilt. Zo verlies je als boekenverslinder nooit het overzicht. E-books sorteren op auteur, naar genre of naar smaak? Jij kiest.

Handige woordenboeken

Stoot je midden in je e-book op een onbekend woord? Gebruik dan de handige woordenboekfunctie of benut de praktische vertaalfunctie.

Je tolino, een echte duizendpoot

Makkelijk zoeken naar trefwoorden? Check. Snel scrollen doorheen een e-book? Check. Je bibliotheek beveiligen met een cijfercode? Check. Op het internet surfen via de webbrowser? Je tolino e-reader kan het allemaal.

Spécifications

 • ISBN : 9781090145260
 • Type de produit: E-reader

Les avis