•  Retrait gratuit dans votre magasin Club
 •  Plus de 12.000.000 titres dans notre catalogue
 •  Payer en toute sécurité
 • Toujours un magasin près de chez vous     
 • Magasins
 • Wishlist
 • Panier
 1. Accueil
 2. Livres
 3. Savoirs
 4. Informatique
 5. Hardware
 6. Wii Play, Nintendo-Wii-Spiel m. Wii Fernbedienung

Wii Play, Nintendo-Wii-Spiel m. Wii Fernbedienung

48,99 €
+ 97 points

Description

In Wii Play ben jij de ster! Gebruik het Mii-personagekanaal in je Wii-systeem om je eigen Mii-personage te creëren en speel vervolgens jezelf in deze verzameling van negen simpele, plezierige spellen zoals prijsschieten, tafeltennis en vissen.
Bij Wii Play wordt een gratis Wii-afstandsbediening meegeleverd, zodat een vriend meteen met de actie in alle spellen mee kan doen. Je kunt thuis spelen of je personage op je Wii-afstandsbediening opslaan en ermee op het systeem van een vriend spelen. Óf je kunt een van de zes kant-en-klare gastenpersonages kiezen.

De negen verschillende spellen van Wii Play zijn de ideale introductie tot de mogelijkheden van de Wii-afstandsbediening:
- Shooting Range: Een moderne versie van de Nintendo-klassieker Duck Hunt. Schiet op de doelwitten op je scherm door er simpelweg met je Wii-afstandsbediening op te richten.
- Find Mii: Kan jij een gezicht in het publiek herkennen? Gebruik je Wii-afstandsbediening om zo snel mogelijk de juiste Mii-personages in het publiek aan te wijzen.
- Table Tennis: Hoe lang kan jij pingpongen? Gebruik de Wii-afstandsbediening als batje om de pingpongbal mee terug te slaan en probeer de computer of een menselijke tegenstander te verslaan.
- Pose Mii: Draai de Wii-afstandsbediening om je Mii-personages rond te draaien en laat ze snel in de juiste posities schuiven terwijl ze op het scherm naar beneden zakken.
- Laser Hockey: Beweeg en kantel je Wii-afstandsbediening om de puck in de goal van je tegenstander te stoten in dit supersnelle spel in speelhalstijl.
- Billiards: In deze versie van 9-Ball Pool richt je de Wii-afstandsbediening op het scherm om je keu te richten en daarna trek je 'm terug en druk je 'm weer naar voren om de bal te stoten.
- Fishing: Hanteer de Wii-afstandsbediening als een hengel: laat het haakje in het water zakken, wacht tot de vis toehapt (de afstandsbediening zal rommelen) en zwaai 'm hard naar achteren om de vis binnen te halen.
- Charge!: Pak de stier bij de horens! Stuur je wilde stier door de Wii-afstandsbediening op zijn zij te houden, alsof je de teugels in je handen hebt en ren vogelverschrikkers ondersteboven om extra punten te scoren.
- Tanks: Bestuur een tank met je Wii-afstandsbediening: richt de loop van de tank, laat je tegenstander de kanonskogels om de oren vliegen en schiet 'm in stukjes!

KENMERKEN
- Inclusief Wii-afstandsbediening
- Bevat negen verschillende spellen die allemaal door een of twee spelers gespeeld kunnen worden
- Elke speler kan een Mii-personage maken en daarmee de spellen spelen
- Sla je Mii op je Wii-afstandsbediening op en gebruik ‘m op het systeem van een vriend
- Strijd tegen je vrienden om hoge scores te halen en bronzen, zilveren en gouden medailles te verdienen

Spécifications

 • EAN: 0045496366896
 • Format: Autre format
Montrer plus

Les avis

Spécifications

Parties prenantes

Contenu

 • EAN: 0045496366896
 • Date de parution : 28-10-09