•  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

De keuken van Sicilië

Fabrizia Lanza
Livre relié | Néerlandais
35,00 €
+ 70 points
Livraison sous 2 jours ouvrables
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

Binnen Italië neemt Sicilië een bijzondere plek in. Alsof de tijd er stil heeft gestaan, een tikje geheimzinnig misschien, en vooral: met een bijzonder rijke keuken, vol van de zonnige smaken die de natuur het eiland biedt. De keuken van Sicilië is een eerbetoon aan die klassieke eetcultuur — niet alleen een verzameling recepten en technieken, maar ook een levendig portret van de Sicilianen en hun liefde voor eten.



Fabrizia Lanza groeide op in een bekende familie van Siciliaanse wijnmakers. Ze werkte 25 jaar in de kunstwereld in Europa en de VS, voordat ze in 2006 terugkeerde naar Sicilië om haar moeder te helpen met haar Anna Tasca Lanza’s Cooking School. Fabrizia heeft meerdere boeken in het Engels en Italiaans geschreven, waaronder Olive, Coming Home to Sicily en Tenerumi.



‘Dit boek beschrijft alles wat me zo aantrekt in Sicilië – de diverse keukens, de rustieke, tijdloze schoonheid en het land zelf. Fabrizia is echt een lerares én een geweldig kok. Bij elk gerecht dist ze een geschiedenislesje op, en het eten is verrukkelijk.’

Alice Waters, chef-kok, restaurateur en schrijver



‘Fabrizia Lanza noemt zichzelf een hongerige antropoloog. Ze begrijpt dat eten zonder context niks voorstelt; ze weet dat elke hap die we nemen een verhaal en een culturele connectie heeft. Ik ben een hongerige, dankbare lezer.’

David Tanis, chef-kok en schrijver

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Langue:
Néerlandais

Caractéristiques

EAN:
9789493319202
Date de parution :
04-06-24
Format:
Livre relié
Dimensions :
187 mm x 257 mm
Poids :
1176 g

Les avis