•  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.0000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

De lente op tafel

seizoensgerechten uit de fameuze culinaire almanak 365

Stéphane Reynaud
Livre relié | Néerlandais
14,95 €
+ 29 points

Description

In dit boek staat voor iedere dag van de maanden maart, april en mei een fris
lentegerecht. Fijne Franse gerechten waar we een voorbeeld aan kunnen nemen. Met
voor-, hoofd- en nagerechten in Reynauds bekende no-nonsense stijl en de uitnodigende fotografie van Marie-Pierre Morel. Volop inspiratie om te koken met wat het seizoen te bieden heeft.

Stéphane Reynaud heeft een restaurant in Montreuil (nabij Parijs) in Frankrijk. Als kleinzoon van een slager groeide hij op met vlees, een product dat hij dan ook erg serieus neemt. Hij geniet ervan om te koken voor vrienden en familie - niet in de laatste plaats voor zijn drie kinderen. Van zijn hand verschenen eerder het veelgeprezen A propos bistro, Gebraad, 365, Barbecue & plancha en Hart, lever, niertjes.

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
138
Langue:
Néerlandais
Illustré:
Oui

Caractéristiques

EAN:
9789059566002
Date de parution :
15-04-15
Format:
Livre relié
Dimensions :
191 mm x 237 mm
Poids :
661 g

Les avis

Nous publions uniquement les avis qui respectent les conditions requises. Consultez nos conditions pour les avis.