•  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

Dishing Up Washington

150 Recipes That Capture Authentic Regional Flavors

Jess Thomson
Livre broché | Anglais | Dishing Up(r)
33,95 €
+ 67 points
Livraison 1 à 4 semaines
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

From Pacific salmon and Dungeness crab to wild mushrooms, cherries, apples, saffron, and much more, the Evergreen State's diverse food traditions shine in this guide to Washington's cuisine. Diverse recipes include Roasted Sockeye with Warm Orange and Olive Salad, Yukon Gold Potato Pizza, and Dark Chocolate Cake with Figs, Fennel, and Pistachios. You'll also find inspiring profiles of Washington's local food producers. With abundant seafood, fertile farmland, and award-winning vineyards, Washington has the ingredients for a deliciously varied culinary experience.

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
288
Langue:
Anglais
Collection :

Caractéristiques

EAN:
9781612120287
Date de parution :
20-11-12
Format:
Livre broché
Format numérique:
Trade paperback (VS)
Dimensions :
185 mm x 234 mm
Poids :
748 g

Les avis