•  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.0000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

Do Ferment

Gut Boosters and Foods That Fizz.

Matthew Pennington, Nicola Cradock
Livre broché | Anglais | Do Books | n° 43
15,95 €
+ 31 points
Pré-commander, disponible à partir du 04-09-2025
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

Know your kimchi from your sauerkraut? Your kefir from your kvass?

Fermented foods are now an essential part of our diet - they're tasty and we know they're good for us. Even better, we can make them ourselves.

Drawing on years of creative experimentation at the award-winning Ethicurean restaurant, Matthew Pennington and Nicola Cradock show you how to transform humble ingredients - like vegetables, fruit, milk, and grains - into vibrant foods and nutritious drinks.

From classic kimchi to beetroot and caraway sauerkraut, elderflower water kefir and 'peackles', you'll learn the basic techniques to ferment almost anything. Discover:

  • The remarkable power of lactobacillus
  • Why fermented foods are key for gut health
  • How to build a weekly rotation of ferments in your kitchen

With stunning photography Do Ferment will make fizzy ferments part of your everyday. Just grab some salt, a few jars and get started...

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
160
Langue:
Anglais
Collection :
Tome:
n° 43

Caractéristiques

EAN:
9781914168529
Date de parution :
16-09-25
Format:
Livre broché
Format numérique:
Trade paperback (VS)
Dimensions :
121 mm x 178 mm

Les avis

Nous publions uniquement les avis qui respectent les conditions requises. Consultez nos conditions pour les avis.