•  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.0000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

Eetbare paddenstoelen

het hele jaar door

Edwin Florès
Livre relié | Néerlandais
24,95 €
+ 49 points
Livraison sous 3 jours ouvrables
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

Dit boek is voor iedereen die niet alleen in de herfst paddenstoelen wil plukken, maar twaalf maanden per jaar op een geruisloze jacht wil gaan. Het beschrijft de meest voorkomende eetbare en medicinale pad¬denstoelen van Nederland. Sterker nog. het behandelt de meeste eetbare paddenstoelen van Europa. Of je nu in Spanje de bergen of weilanden in gaat of in Bulgarije op vakantie bent. Met dit boek en een veldgids kom je de meest geplukte paddenstoelen tegen in heel Europa. Maar laten we beginnen in Neder¬land. Want elke maand is er wel wat te scoren in bos of park.

Naast heerlijke en eenvoudige recepten van Edwin zelf, wordt ieder seizoen afgesloten met bijzondere recepten van Merijn van Berlo, chef van restaurant Choux.

Edwin Florès is een vooraanstaand wild¬plukker, boer en pionier op het gebied van eetbare natuur in Nederland. Met een passie voor het ontdekken en delen van wilde eet¬bare planten en paddenstoelen heeft hij zijn kennis en ervaring gebundeld in meerdere boeken, waaronder Het grote wildplukboek, Paddenstoelen en Het wildplukkookboek.

Als oprichter van Casa Foresta, een kenniscentrum voor eetbare natuur, organiseert Florès diverse workshops en cursussen gericht op wildplukken en eetbare paddenstoelen. Zijn expertise en enthousiasme hebben hem tot een veelgevraagd spreker en gids gemaakt voor zowel culinaire professionals als natuurliefhebbers, die meer willen leren over de rijkdom van eetbare wilde flora en fungi wereld. Daarnaast werkt hij nauw samen met gerenommeerde chef-koks zoals Joris Bijdendijk (Rijks Restaurant), Merijn van Berlo (Choux), Emille van der Staak (de Nieuwe Winkel) en Bas van Kranen (Flore).

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
200
Langue:
Néerlandais

Caractéristiques

EAN:
9789461563279
Date de parution :
21-10-24
Format:
Livre relié
Dimensions :
178 mm x 247 mm
Poids :
630 g

Les avis

Nous publions uniquement les avis qui respectent les conditions requises. Consultez nos conditions pour les avis.