•  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.0000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

Gevaarlijk lekker EBOOK

Waarom we ongezonder eten dan we willen (en wat we daaraan kunnen doen)

Chris van Tulleken
Ebook | Néerlandais
12,99 €
+ 12 points
Format
Disponible immédiatement
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité

Description

Heruitgave van De Voedselfuik. Nu met voorwoord door expert duurzame lifestyle Marieke Eyskoot en nawoord van de auteur. The Sunday Times science book of the year.

Waarom proppen we ons vol met eten dat vergaand industrieel is bewerkt en hoe komt het dat we daar maar niet mee kunnen stoppen? Dr. Chris van Tulleken dompelt zich onder in de wereld van ultrabewerkt eten, dé oorzaak van de wereldwijde obesitaspandemie. Hij laat zien waarom bewegen en wilskracht ons niet kunnen redden en wat ultrabewerkt voedsel echt doet met ons lichaam, onze gezondheid, ons gewicht en de planeet (hint: niets goeds!).



'Fascinerend, maar ronduit angstaanjagend onderzoek naar ons geïndustrialiseerde voedselsysteem.' - The Sunday Times



'Dit bevrijdende boek kan voorgoed veranderen hoe je eet.' - Marieke Eyskoot, presentator Binnestebuiten



'Schokkend boek. Ultrabewerkt eten is het nieuwe roken.' - Elisabeth Weerman, mede-oprichter NICE Fruitijs



'Het lezen van dit boek heeft mijn leven veranerd.' - De Nederlandse Boekengids

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Traducteur(s):
Editeur:

Contenu

Langue:
Néerlandais

Caractéristiques

EAN:
9789026373213
Date de parution :
18-08-25
Format:
Ebook
Protection digitale:
Digital watermarking
Format numérique:
ePub

Les avis

Nous publions uniquement les avis qui respectent les conditions requises. Consultez nos conditions pour les avis.