•  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.0000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

Groenten fermenteren

van seizoen tot seizoen

Sam Dewilde, Leentje Speybroeck, Emelie Heller
Livre relié | Néerlandais
27,00 €
+ 54 points
Livraison 1 à 4 semaines
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

Ontdek in Groenten fermenteren hoe je eenvoudig en veilig seizoensgroenten fermenteert én hoe je deze fermenten gebruikt als smaakmakers in gerechten.



Groenten, zout en een pot waarin je die ingrediënten verzamelt: meer heb je niet nodig om aan de slag te gaan met fermenteren. Het boek Groenten fermenteren doet glashelder uit de doeken hoe je groenten fermenteert aan de hand van de droge methode en de natte methode. Heb je de basis onder de knie, dan kun je volop spelen met smaak, kleur en textuur. Zo maak je in elk seizoen je eigen unieke fermenten.



Een reeks verrassende recepten toont je vervolgens hoe je deze zelfgemaakte fermenten kunt verwerken. Zo hoeft er nooit een pot onaangeroerd in je koelkast of kelder te blijven staan.



Maak de fermentatiekok in je wakker en dompel je onder in een bruisend keukenavontuur!

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
96
Langue:
Néerlandais

Caractéristiques

EAN:
9789492907080
Date de parution :
01-09-21
Format:
Livre relié
Dimensions :
207 mm x 252 mm
Poids :
495 g

Les avis

Nous publions uniquement les avis qui respectent les conditions requises. Consultez nos conditions pour les avis.