•  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

Hoe bak ik brood

stapsgewijze recepten voor gistbroden, zuurdesembroden, sodabroden en zoetigheden

Emmanuel Hadjiandreou
Livre relié | Néerlandais | Becht lifestyle
22,99 €
+ 45 points
Livraison sous 3 jours ouvrables
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

Steeds meer mensen bakken met heel veel voldoening hun eigen brood. Met de meer dan 60 eenvoudige, stap-voor-stap gefotografeerde recepten laat de ambachtelijke bakker Emmanuel Hadjiandreou zien hoe makkelijk dat is.

Je krijgt niet alleen tips over hoe bloem en gist nu eigenlijk werken, maar ook over hoe je sodabrood en een eenvoudig witbrood maakt dat de basis vormt voor gistbroden als bagels, ciabatta en walnotenbrood.
Ook is er veel aandacht voor rogge en spelt, want dat zijn, net als maïsmeel, rijstebloem, aardappelmeel en boekweit, ingrediënten die uitstekende broden opleveren. Ook leer je om met een klein beetje zelfgemaakte zuurdesemstarter je eigen zuurdesembroden te maken.

Dit prachtige broodboek sluit af met heerlijke zoetigheden: onder andere croissants, pains au chocolat en Franse brioches. Daarmee krijg je een internationaal assortiment heerlijke zoete broodjes voorgeschoteld.

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
176
Langue:
Néerlandais
Collection :
Illustré:
Oui

Caractéristiques

EAN:
9789023013730
Date de parution :
20-02-13
Format:
Livre relié
Dimensions :
225 mm x 261 mm
Poids :
1033 g

Les avis