•  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.0000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous
  1. Accueil
  2. Livres
  3. Vie pratique
  4. Livres de cuisine
  5. Cuisine du monde
  6. How To Cook A Peacock: Le Viandier: Medieval Recipes From The French Court

How To Cook A Peacock: Le Viandier: Medieval Recipes From The French Court EBOOK

Jim Chevallier
Ebook | Anglais
5,99 €
+ 5 points
Disponible immédiatement
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité

Description

In the fourteenth century, French kings prized such fare as peacock, storks and herons. Guillaume Tirel not only cooked these dishes, he left a book on how to do it. Le Viandier has survived in at least four different versions. Now Jim Chevallier has translated the so-called Fifteenth Century version, making it available to recreational medievalists, food historians and students of medieval life.

The "How to Cook a Peacock" series now also includes "How to Cook an Early French Peacock" (from the early medieval period) and "How to Cook a Golden Peacock" (from the same century as Taillevent's work, but decades earlier).

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Langue:
Anglais

Caractéristiques

EAN:
9781452363196
Date de parution :
29-12-09
Format:
Ebook
Protection digitale:
/
Format numérique:
ePub

Les avis

Nous publions uniquement les avis qui respectent les conditions requises. Consultez nos conditions pour les avis.