•  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.0000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

Meat Culture

Livre broché | Anglais | Human-Animal Studies | n° 17
68,95 €
+ 137 points
Livraison 1 à 4 semaines
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

The analysis of meat and its place in Western culture has been central to Human-Animal Studies as a field. It is even more urgent now as global meat and dairy production are projected to rise dramatically by 2050. While the term 'carnism' denotes the invisible belief system (or ideology) that naturalizes and normalizes meat consumption, in this volume we focus on 'meat culture', which refers to all the tangible and practical forms through which carnist ideology is expressed and lived. Featuring new work from leading Australasian, European and North American scholars, Meat Culture, edited by Annie Potts, interrogates the representations and discourses, practices and behaviours, diets and tastes that generate shared beliefs about, perspectives on and experiences of meat in the 21st century.

Spécifications

Parties prenantes

Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
308
Langue:
Anglais
Collection :
Tome:
n° 17

Caractéristiques

EAN:
9789004325869
Date de parution :
13-10-16
Format:
Livre broché
Format numérique:
Trade paperback (VS)
Dimensions :
155 mm x 234 mm
Poids :
430 g

Les avis

Nous publions uniquement les avis qui respectent les conditions requises. Consultez nos conditions pour les avis.