Club utilise des cookies et des technologies similaires pour faire fonctionner correctement le site web et vous fournir une meilleure expérience de navigation.
Ci-dessous vous pouvez choisir quels cookies vous souhaitez modifier :
Club utilise des cookies et des technologies similaires pour faire fonctionner correctement le site web et vous fournir une meilleure expérience de navigation.
Nous utilisons des cookies dans le but suivant :
Assurer le bon fonctionnement du site web, améliorer la sécurité et prévenir la fraude
Avoir un aperçu de l'utilisation du site web, afin d'améliorer son contenu et ses fonctionnalités
Pouvoir vous montrer les publicités les plus pertinentes sur des plateformes externes
Club utilise des cookies et des technologies similaires pour faire fonctionner correctement le site web et vous fournir une meilleure expérience de navigation.
Ci-dessous vous pouvez choisir quels cookies vous souhaitez modifier :
Cookies techniques et fonctionnels
Ces cookies sont indispensables au bon fonctionnement du site internet et vous permettent par exemple de vous connecter. Vous ne pouvez pas désactiver ces cookies.
Cookies analytiques
Ces cookies collectent des informations anonymes sur l'utilisation de notre site web. De cette façon, nous pouvons mieux adapter le site web aux besoins des utilisateurs.
Cookies marketing
Ces cookies partagent votre comportement sur notre site web avec des parties externes, afin que vous puissiez voir des publicités plus pertinentes de Club sur des plateformes externes.
Une erreur est survenue, veuillez réessayer plus tard.
Il y a trop d’articles dans votre panier
Vous pouvez encoder maximum 250 articles dans votre panier en une fois. Supprimez certains articles de votre panier ou divisez votre commande en plusieurs commandes.
Bradt's newly published Catalunya & Barcelona has the most extensive coverage of any travel guidebook to the whole of this fiercely independent region (both French and Spanish sides), which is proud of its strong identity and packs a huge amount of fascination and contrast into a conveniently small area - from the Pyrenees mountains and sparkling Mediterranean coves to crisp cava and world-renowned cuisine. Although Barcelona, with its Gaudí architecture, may be the best-known destination, the rest of Catalunya generates the identity of which local residents are so proud. Although officially a semi-autonomous comunidad, Catalunya feels like a separate country - as arguably befits its history as a medieval kingdom that ruled parts of southernmost France, the Balearics and even what is now the Italian island of Sardinia. Written by long-time travel authors Dana Facaros and Michael Pauls, and Mary-Ann Gallagher, who has lived in Barcelona since the mid-2000s, Bradt's new guidebook furnishes detailed background and practical information in eight easy-to-follow chapters, providing in-depth guides to Barcelona plus the provincial capitals of Girona, Tarragon and Lleida, alongside sections covering the Costa Brava (where charming fishing villages and isolated beaches offset mass-tourism resorts), the Pyrenees (including Andorra) and French Catalunya (including Perpignan). Written with a light, deft touch that conveys a genuine passion for Catalan culture and people, Catalunya & Barcelona provides manifold reasons to get off the beaten path and explore areas that offer outstanding natural beauty, great food, history and culture. In this region of contrasting landscapes, it is eminently possible to ski in the Pyrenees in the morning, then sunbathe on a Mediterranean beach in the afternoon. Discover Catalunya's strangest festivals, from pet blessings and silent choirs to dancing eggs and human castles. Bring history to life by visiting Iberian villages, Roman walls and washtubs, haunting Romanesque frescoes, medieval hamlets where time seems to have stopped. Explore blissfully uncrowded nature reserves and mountain ranges, smuggler paths on rugged coasts, valleys scented with almond and cherry blossom. And savour the best Catalan cuisine, considered one of the world's finest, from traditional country towns to avant-garde culinary fireworks in globally renowned restaurants.