•  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.0000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

Stop de Gehaktballen EBOOK

Dr. Peter A.J. Holst, Paul P. Boute BA Filosofie
Ebook | Néerlandais
4,00 €
+ 4 points
Disponible immédiatement
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité

Description

Hamburgers, suikerhoudende dranken en fastfoodketens

Hamburgers worden gemaakt van alle soorten gehakt: kippengehakt, varkensgehakt of lamsgehakt, maar meestal wordt rundergehakt gebruikt. Neem geen tartaar of mager rundergehakt, hierin zit te weinig vet en hierdoor zal je hamburger droog en taai worden. Of je voor rundergehakt of het vettere half-om-half gehakt kiest is een kwestie van smaak. Voeg geen zout toe aan het gehaktmengsel, dit onttrekt vocht uit het vlees en zo krijg je geen malse burger. Zout de hamburger vlak voordat je hem grilt of bakt.

Dit ongezonde Westerse voedingspatroon verspreidt zich over de wereld. Wat gaat er veranderen als 7 miljard mensen, of binnenkort nog meer, vier keer per dag vleeswaren consumeren. Nu al verandert het klimaat door de verhoogde produktie van CO2 en methaan van de vleesindustrie.

136 bladzijden

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Langue:
Néerlandais

Caractéristiques

EAN:
9781386488385
Date de parution :
16-02-19
Format:
Ebook
Protection digitale:
/
Format numérique:
ePub

Les avis

Nous publions uniquement les avis qui respectent les conditions requises. Consultez nos conditions pour les avis.