•  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.0000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

The Cultured Cook

Delicious Fermented Foods with Probiotics to Knock Out Inflammation, Boost Gut Health, Lose Weight & Extend Your Life

Michelle Schoffro Cook
Livre broché | Anglais
23,95 €
+ 47 points
Livraison 1 à 2 semaines
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

Transform Everyday Foods into Mouth-Watering Superfoods

Detailing everything you need to begin fermenting in your home kitchen, The Cultured Cook offers recipes and tips for making vegan, gluten-free foods even better for you. From delicious plant-based yogurt and cheese, to basics such as sauerkraut, pickles, and kombucha, to tempting desserts -- even ice cream! -- you'll discover ways to add fermented foods to every meal. Your body will enjoy the benefits of probiotics, as well as the increasingly recognized prebiotics, to supercharge your health.

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
224
Langue:
Anglais

Caractéristiques

EAN:
9781608684854
Date de parution :
19-09-17
Format:
Livre broché
Format numérique:
Trade paperback (VS)
Dimensions :
152 mm x 226 mm
Poids :
430 g

Les avis

Nous publions uniquement les avis qui respectent les conditions requises. Consultez nos conditions pour les avis.