Club utilise des cookies et des technologies similaires pour faire fonctionner correctement le site web et vous fournir une meilleure expérience de navigation.
Ci-dessous vous pouvez choisir quels cookies vous souhaitez modifier :
Club utilise des cookies et des technologies similaires pour faire fonctionner correctement le site web et vous fournir une meilleure expérience de navigation.
Nous utilisons des cookies dans le but suivant :
Assurer le bon fonctionnement du site web, améliorer la sécurité et prévenir la fraude
Avoir un aperçu de l'utilisation du site web, afin d'améliorer son contenu et ses fonctionnalités
Pouvoir vous montrer les publicités les plus pertinentes sur des plateformes externes
Club utilise des cookies et des technologies similaires pour faire fonctionner correctement le site web et vous fournir une meilleure expérience de navigation.
Ci-dessous vous pouvez choisir quels cookies vous souhaitez modifier :
Cookies techniques et fonctionnels
Ces cookies sont indispensables au bon fonctionnement du site internet et vous permettent par exemple de vous connecter. Vous ne pouvez pas désactiver ces cookies.
Cookies analytiques
Ces cookies collectent des informations anonymes sur l'utilisation de notre site web. De cette façon, nous pouvons mieux adapter le site web aux besoins des utilisateurs.
Cookies marketing
Ces cookies partagent votre comportement sur notre site web avec des parties externes, afin que vous puissiez voir des publicités plus pertinentes de Club sur des plateformes externes.
Une erreur est survenue, veuillez réessayer plus tard.
Il y a trop d’articles dans votre panier
Vous pouvez encoder maximum 250 articles dans votre panier en une fois. Supprimez certains articles de votre panier ou divisez votre commande en plusieurs commandes.
Réimpression de l'édition de 1836. Passe en revue toutes les connaissances sur la truffe : botanique, commerciale et culinaire, ainsi que les méthodes...Savoir plus
Les petites cellules font les grands arbres ! Le bois est à la fois un tissu cellulaire végétal aux fonctions multiples, et une ressource renouvelable...Savoir plus
Les prairies couvrent près du quart des surfaces émergées du globe, et les graminées y occupent une place prépondérante. Outre leur importance dans le...Savoir plus
After 46 years, John Corner faces his estranged father in a suitcase marked: 'For Kay, wherever he might be.' The letters, pictures and other memorabi...Savoir plus
An easy-to-use single reference source covering the full range of subject areas associated with plant pathology! This comprehensive volume covers the ...Savoir plus
Plant Breeding Reviews presents state-of-the-art reviews on plant genetics and the breeding of all types of crops by both traditional means and molecu...Savoir plus
This handbook offers effective strategies to modify and adjust crop production processes to decrease the toxicity of soil contaminants, balance soil p...Savoir plus
Examines the role of microbial mediation on plant-herbivore interactions. Divided into five parts, it begins with a net effects perspective on insect ...Savoir plus
Presents the first efforts to explore ecological interactions between insects and plants across several trophic levels, with special focus on mediatio...Savoir plus
Key features: Reviews the development of agroecology in China, including research, practice, management, and education regarding challenges for rural ...Savoir plus
This edited book is focusing on the novel and innovative procedures in tissue culture for large scale production of plantation and horticulture crops....Savoir plus
Horticultural Reviews presents reviews on various topics in the horticultural sciences. The articles perform the valuable function of collecting, comp...Savoir plus
This book is a thought-provoking assessment of assumptions inhibiting progress in comparative biology. The volume is inspired by a list generated year...Savoir plus
Présente, pour l'ensemble des montagnes françaises, les espèces végétales habitant les forêts et les milieux associés : lisières, fourrés, landes, pel...Savoir plus
This volume provides technical insight on how genomics-oriented studies may be used to bring new understanding to established models of fungal develop...Savoir plus
Originally published in 1987, Conservation of Ecosystems and Species examines conservation as a major world issue for governments, industrialists and ...Savoir plus
In recent decades, livestock producers have moved away from open grazing for a number of reasons, none having to do with the health of consumers. Gene...Savoir plus
The book has been divided into two parts. Part I comprises review chapters on trichomycetes - including the history, taxonomy, phylogeny, biogeography...Savoir plus
This early work by Alfred Russel Wallace was originally published in 1891 and we are now republishing it with a brand new introductory biography. 'Eng...Savoir plus
'Trees are wildlife just as deer or primroses are wildlife. Each species has its own agenda and its own interactions with human activities ...' Writte...Savoir plus
The 28th volume in a 29-volume set which contain all Charles Darwin's published works. Darwin was one of the most influential figures of the 19th cent...Savoir plus
Featuring the work of 55 leading authorities on natural toxins, this new volume highlights the diversity of chemical classes among toxins, the range o...Savoir plus
Originally published in 1975, Man and Wildlife traces the evolution of man from pre-hominid ancestors, and his influence in modifying the environment ...Savoir plus