•  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.0000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous
  1. Accueil
  2. Livres
  3. Sciences humaines
  4. Sciences
  5. Médecine
  6. Nutrition & Régime
  7. Communication to Bridge the Gap Between Food Production and Nutrition and Health

Communication to Bridge the Gap Between Food Production and Nutrition and Health

Proceedings of a Workshop

National Academies of Sciences Engineering and Medicine, Health and Medicine Division, Food and Nutrition Board
Livre broché | Anglais
30,95 €
+ 61 points
Livraison 1 à 2 semaines
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

The National Academies Food and Nutrition Board hosted a public workshop in May 2024 to explore the challenges and successes of bidirectional communication between producers of food and consumers about food sources, production, and composition. Speakers from a broad range of disciplines, including agriculture and nutrition researchers, journalists, social scientists, and more considered the health and nutrition needs of consumers across the food system. This proceedings summarizes the presentations and discussions that occurred at the workshop.

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
68
Langue:
Anglais

Caractéristiques

EAN:
9780309728812
Date de parution :
17-07-25
Format:
Livre broché
Format numérique:
Trade paperback (VS)
Dimensions :
147 mm x 224 mm
Poids :
68 g

Les avis

Nous publions uniquement les avis qui respectent les conditions requises. Consultez nos conditions pour les avis.