•  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.0000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

Cooking and Eating in Renaissance Italy

From Kitchen to Table

Katherine A McIver
50,45 €
+ 100 points
Livraison 1 à 2 semaines
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

Renaissance Italy's art, literature, and culture continue to fascinate. The domestic life has been examined more in recent years, and this book reveals the preparation, eating, and the sociability of dining in Renaissance Italy. It takes readers behind the scenes to the Renaissance kitchen and dining room, where everyday meals as well as lavish banquets were prepared and consumed. Katherine McIver considers the design, equipment, and location of the kitchen and food prep and storage rooms in both middle-class homes and grand country estates. The diner's room, the orchestration of dining, and the theatrical experience of dining are detailed as well, all in the context of the renowned food and architectural scholars of the day.

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
218
Langue:
Anglais
Collection :

Caractéristiques

EAN:
9781442227187
Date de parution :
16-12-14
Format:
Livre relié
Format numérique:
Genaaid
Dimensions :
160 mm x 229 mm
Poids :
408 g

Les avis

Nous publions uniquement les avis qui respectent les conditions requises. Consultez nos conditions pour les avis.