•  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.0000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

De mens en het consumptiedier EBOOK

Dr P.A.J. Holst, Eleonora van 't Groenewout-Dungelmann, Paul P. Boute BA Filosofie
Ebook | Néerlandais
3,50 €
+ 3 points
Disponible immédiatement
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité

Description

Bevolkingsgroei tot zeven, acht of negen miljard veroorzaakt voedseltekorten, ziekten en klimaatveranderingen als gevolg van intensieve vleesproductie. Het grote aantal dieren dat is opgesloten voor vleesproductie is het perfecte systeem als bron voor ziekmakende virussen zoals influenza, coronavirus en leukemievirus. Onze omgang met zoogdieren bestaat al duizenden jaren sinds wij ze hebben gedomesticeerd. Infectieziekten die bij dieren voorkomen, verspreiden zich vooral wanneer grote aantallen dieren bij elkaar worden gebracht. De bevolkingsexplosie en hongersnood op aarde hebben ertoe geleid dat de mens kunstmatig dieren insemineert en uitsluitend voor consumptie fokt. Fastfood en een toename van de vleesconsumptie in het Westen vinden navolging in andere delen van de wereld. Fastfood, onnatuurlijk eten en consumptie van voordelige hamburgers en kiloknallers leiden tot obesitas en chronische ziekten. Ondertussen neemt het aantal kankerziekten toe en is het de belangrijkste oorzaak van chronische ziekten en voortijdige sterfte bij ouderen geworden.

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Langue:
Néerlandais

Caractéristiques

EAN:
9781393890416
Date de parution :
27-04-20
Format:
Ebook
Protection digitale:
/
Format numérique:
ePub

Les avis

Nous publions uniquement les avis qui respectent les conditions requises. Consultez nos conditions pour les avis.