•  Retrait gratuit dans votre magasin Club
 •  Plus de 12.000.000 titres dans notre catalogue
 •  Payer en toute sécurité
 •  Toujours un magasin près de chez vous     
 •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
 •  Plus de 12.000.000 titres dans notre catalogue
 •  Payer en toute sécurité
 •  Toujours un magasin près de chez vous
 1. Accueil
 2. Livres
 3. Sciences humaines
 4. Sciences humaines & sociales
 5. Famille & Relations
 6. Enfants & Fécondité
 7. De Minimalistische Methode: Een praktische gids voor het opruimen en organiseren van je huis, geest en leven; Maak ruimte voor succes, vreugde en geluk

De Minimalistische Methode: Een praktische gids voor het opruimen en organiseren van je huis, geest en leven; Maak ruimte voor succes, vreugde en geluk EBOOK

Liv Lindgren
Ebook | Néerlandais
0,99 €
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité

Description

In de moderne wereld brengen we onze tijd door omringd met bezittingen en worden we gebombardeerd met verlokkingen om nog meer te kopen.

 

Maar de waarheid is dat meer spullen kopen geen vreugde of geluk brengen. In plaats daarvan tonen studies aan dat het verzamelen van bezittingen leidt tot stress, geestelijke verwarring en het doorbrengen van je tijd omringd door rommel en dingen die je niet wilt of niet nodig hebt. Gelukkig is er een route om je levenswaarden te herontdekken, wat echt belangrijk is en wat je echt een goed gevoel geeft: minimalisme.

 

Je hebt het woord vast wel eens gehoord, maar er zijn veel mythes en misvattingen over wat het betekent. Minimalisme is niet simpelweg dingen uit het zicht plaatsen of je bezittingen in nette rijen ordenen, ook betekent het niet dat je je laptop moet verkopen en in een tipi moet gaan wonen. Het gaat over het aanpakken van materialisme door te op te ruimen, na te denken over de dingen die je echt nodig hebt en gebruikt, evenals het gebruik van technieken zoals mindfulness en positief denken om niet-helpende gedragspatronen te veranderen en te ontsnappen aan giftige relaties.

 

Leven of werken in een rommelige omgeving beïnvloedt zowel je fysieke gezondheid als je mentale welzijn. Nieuwe spullen kopen die je niet nodig hebt, kost je ook geld. Om deze redenen kan het wegdoen van alles wat je niet nodig hebt of gebruikt, je gezonder, gelukkiger en rijker maken. Als je dat combineert met het bevrijden van je geest van rommel, kun je vreugde en geluk terugbrengen in je leven en je slapende capaciteiten opnieuw wakker maken.

 

Voor de meeste mensen kan minimalisme een ontmoedigende uitdaging lijken, maar zo hoeft het niet te zijn. Doe het stap voor stap door deze eenvoudige gids te volgen die je vertelt waarom minimalisme goed voor je is en hoe je het moet doen:

Ontruim, kamer voor kamer. Gebruik milieuvriendelijke producten om uw opgeruimde ruimtes schoon en netjes te houden. Verdien geld met minimalisme. Ontruim je geest en leer de kracht van mindfulness en positief denken. Ontruim je relaties. Maak een minimalistisch plan om je leven te veranderen.

Miljoenen mensen hebben al ontdekt dat minimalisme hun leven ten goede heeft veranderd. Ben jij er klaar voor om gezonder, gelukkiger, rijker en succesvoller te zijn in alles wat je doet? Dan is het tijd om te ontdekken wat minimalisme voor jou kan doen!

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Langue:
Néerlandais

Caractéristiques

EAN:
9781393561484
Date de parution :
19-03-21
Format:
Ebook
Protection digitale:
/
Format numérique:
ePub

Les avis