•  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous
  1. Accueil
  2. Livres
  3. Vie pratique
  4. Livres de cuisine
  5. Livres de cuisine de base
  6. Légumes & Fruits
  7. How to Bottle Fruit, Vegetables, Chicken, Game, Tomatoes & How to Make, Jams, and Jellies, Fruit Wines and Pickles

How to Bottle Fruit, Vegetables, Chicken, Game, Tomatoes & How to Make, Jams, and Jellies, Fruit Wines and Pickles

George Fowler
Livre broché | Anglais
48,95 €
+ 97 points
Format
Livraison 2 à 3 semaines
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

This antiquarian text contains a comprehensive guide to bottling food, with information on bottling fruit, vegetables, chicken, game, tomatoes, et cetera; and contains supplementary information on making jellies, jams, and pickles. This easy-to-digest manual contains simple, step-by-step instructions, and will be of considerable utility to the modern reader with an interest in fruit preservation. The chapters of this book include: 'Fowler's Preserving Process and its Advantages', 'How to Bottle Fruit', 'How to Bottle Fruit in Syrup', 'Wartime Suggestions', 'How to Bottle Fruit in Winter', 'The Store Room', 'How to Prepare Fruit for Bottling', 'How to Bottle Vegetables', 'How to Bottle Poultry', etcetera. This vintage book is being republished now in an affordable, modern edition - complete with a specially commissioned introduction on preserving fruit.

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
136
Langue:
Anglais

Caractéristiques

EAN:
9781406798623
Date de parution :
05-05-06
Format:
Livre broché
Format numérique:
Trade paperback (VS)
Dimensions :
140 mm x 216 mm
Poids :
181 g

Les avis