•  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.0000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

Jacques Pépin Poulets & Légumes

My Favorite Chicken & Vegetable Recipes

Jacques Pépin
Livre relié | Anglais
24,95 €
+ 49 points
Livraison 2 à 3 semaines
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

From the world-renowned chef and celebrated artist, a must-have collection of everyday and elegant chicken and vegetable recipes

The legendary cooking teacher whom GQ calls "the most impactful living chef in America" shares his favorite chicken and vegetable recipes from a half-century career spanning two continents. Some, like Poulet à la Crème and Baker's Wife Potatoes, recall the country French dishes of his childhood, while Chicken with Cognac Sauce and Velvet Spinach come from his days in fine French restaurants. Most, though, are born in his contemporary Connecticut kitchen. All have that trademark Pépin touch: made with just a few steps but sublime enough for company, from Roast Split Chicken with Mustard Crust to Caramelized Tomatoes Provençal. Charmingly illustrated with Pépin's paintings, this little compendium is perfect for revitalizing every cook's repertoire.

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
128
Langue:
Anglais

Caractéristiques

EAN:
9780544920934
Date de parution :
03-04-18
Format:
Livre relié
Format numérique:
Genaaid
Dimensions :
183 mm x 203 mm
Poids :
362 g

Les avis

Nous publions uniquement les avis qui respectent les conditions requises. Consultez nos conditions pour les avis.