•  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.0000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

Sauces Reconsidered

Après Escoffier

Gary Allen
56,45 €
+ 112 points
Livraison 2 à 3 semaines
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

Sauces Reconsidered: Après Escoffier replaces the traditional French hierarchy of sauces with a modern version based on the sauces' physical properties. While itis not a traditional cookbook, it does include many recipes. Cooks need not slavishly follow them, however, as the recipes illustrate their underlying functions, helping cooks to successfully create their own sauces based on their newfound understanding of sauces' intrinsic properties. Gary Allen explores what makes a sauce the type of sauce it is, how it works, why it is specific to a particular cuisine, and how cooks can make it their own through an understanding of how the ingredients work together to create a sauce that enriches a dish and tantalizes the taste buds.

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
216
Langue:
Anglais
Collection :

Caractéristiques

EAN:
9781538115138
Date de parution :
08-02-19
Format:
Livre relié
Format numérique:
Genaaid
Dimensions :
152 mm x 229 mm
Poids :
489 g

Les avis

Nous publions uniquement les avis qui respectent les conditions requises. Consultez nos conditions pour les avis.