•  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.0000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

Novel Food Processing Technologies

Livre relié | Anglais | Food Science and Technology
534,45 €
+ 1068 points
Livraison 2 à 3 semaines
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

This book, developed from the results of the Emerging Technologies for the Food Industry symposium held in Madrid, spotlights recent innovations in food processing technologies. Novel Food Processing Technologies covers a range of food processing treatments that meet current demands for added value and guaranteed safety and contains separate sections dedicated to high pressure, pulsed electric fields, microwave applications, freezing and packaging methods, and predictive microbiology. The authors address a full range of issues related to quality and safety in the food industry and their coverage includes the description of various modeling systems and their impact on food microbiology.

Spécifications

Parties prenantes

Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
720
Langue:
Anglais
Collection :

Caractéristiques

EAN:
9780824753337
Date de parution :
30-11-04
Format:
Livre relié
Format numérique:
Genaaid
Dimensions :
180 mm x 260 mm
Poids :
1374 g

Les avis

Nous publions uniquement les avis qui respectent les conditions requises. Consultez nos conditions pour les avis.