•  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.0000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

Vitamins In Foods

Analysis, Bioavailability, and Stability

George F M Ball
Livre relié | Anglais | Food Science and Technology
610,95 €
+ 1221 points
Livraison 2 à 3 semaines
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

Vitamins in Foods: Analysis, Bioavailability, and Stability presents information on vitamin chemistry, absorption, and metabolism. The first section discusses the effects of food processing on vitamin retention, the physiology of vitamin absorption, and the physiochemical properties of individual vitamins. Factors affecting vitamin bioavailability are also discussed, including the development of suitable analytical methods. The second section describes the principles of analytical methods and provides detailed methods for depicting individual vitamins in foods. It includes discussion of vitamin stability from post-harvest handling to meal preparation.

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
818
Langue:
Anglais
Collection :

Caractéristiques

EAN:
9781574448047
Date de parution :
01-11-05
Format:
Livre relié
Format numérique:
Genaaid
Dimensions :
158 mm x 236 mm
Poids :
1260 g

Les avis

Nous publions uniquement les avis qui respectent les conditions requises. Consultez nos conditions pour les avis.