•  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.0000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

Food Studies in Latin American Literature

Perspectives on the Gastronarrative

Livre broché | Anglais | Food and Foodways
39,95 €
+ 79 points
Livraison 2 à 3 semaines
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

Food Studies in Latin American Literature presents a timely collection of essays analyzing a wide array of Latin American narratives through the lens of food studies. Topics explored include potato and maize in colonial and contemporary global narratives; the role of cooking in Sor Juana Inés de la Cruz's poetics; the centrality of desire in twentieth-century cooking writing by women; the relationship among food, recipes, and national identity; the role of food in travel narratives; and the impact of advertisements on domestic roles.

The contributors included here-experts in Latin American history, literature, and cultural studies-bring a novel, interdisciplinary approach to these explorations, presenting new perspectives on Latin American literature and culture.

Spécifications

Parties prenantes

Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
247
Langue:
Anglais
Collection :

Caractéristiques

EAN:
9781682261811
Date de parution :
10-12-21
Format:
Livre broché
Format numérique:
Trade paperback (VS)
Dimensions :
150 mm x 229 mm
Poids :
430 g

Les avis

Nous publions uniquement les avis qui respectent les conditions requises. Consultez nos conditions pour les avis.