•  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.0000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

50 Step by Step Homemade Preserves

Delicious, Easy-To-Follow Recipes for Jams, Jellies and Sweet Conserves, with 240 Photographs

Maggie Mayhew
Livre broché | Anglais
4,45 €
+ 8 points
Livraison 1 à 2 semaines
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

This book brings together a superb collection of recipes for jams, jellies, marmalades, fruit curds, butters and cheeses, and sweet preserved fruits. There are all the classic preserves such as Blackcurrant Jam, Lemon Curd and Oxford Marmalade, as well as more unusual combinations such as Mulberry Jelly, Spiced Cherry Cheese and Damson and Vanilla Cheese. The practical introduction includes a useful guide to the equipment needed, as well as fully explaining the techniques, from testing pectin content to using a jelly bag. With over 50 preserves to choose from, shown in 240 step-by-step photographs, this a perfect book for novice chefs as well as more experienced cooks.

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
96
Langue:
Anglais

Caractéristiques

EAN:
9781846814174
Date de parution :
07-08-18
Format:
Livre broché
Format numérique:
Trade paperback (VS)
Dimensions :
211 mm x 277 mm
Poids :
358 g

Les avis

Nous publions uniquement les avis qui respectent les conditions requises. Consultez nos conditions pour les avis.