•  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.0000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

Eats

A Folk History of Texas Foods

Ernestine Sewell Linck, Joyce Gibson Roach
Livre broché | Anglais
27,95 €
+ 55 points
Livraison 2 à 3 semaines
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

"Folklore, which delves into the culture of peoples, may be a more important study about real life--private life--than standard, formal history. . . . One of the lessons that we have learned--or are beginning to learn--from the study of folklore is the importance of food and eating customs in unravelling the history of a people. . . .

Eats may provide as much information about the way we live and see the world as the people we elect to office or the houses we build or the books we approve or the movies we film. . . . The foods we eat, the way we eat them, and the imagination we bestow upon their preparation will tell [much about us] to historians, folklorists, and anthropologists." --James Ward Lee, from the foreword

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
258
Langue:
Anglais

Caractéristiques

EAN:
9780875650357
Date de parution :
01-06-92
Format:
Livre broché
Format numérique:
Trade paperback (VS)
Dimensions :
179 mm x 255 mm
Poids :
485 g

Les avis

Nous publions uniquement les avis qui respectent les conditions requises. Consultez nos conditions pour les avis.