•  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.0000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous
  1. Accueil
  2. Livres
  3. Sciences humaines
  4. Sciences
  5. Biologie
  6. Microbiologie
  7. Enhanced Production of Commercially Important Amylolytic Enzyme

Enhanced Production of Commercially Important Amylolytic Enzyme

Sarita Sharma, Rachana Bhatt, Aarti Thakkar
Livre broché | Anglais
35,45 €
+ 70 points
Livraison sous 1 à 4 semaines
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

The last few decades have seen a flurry of activity in the synthesis and development of the Amylolytic enzymes from bacteria and fungi their production and characterization. Various strategies can be envisaged to synthesize by exploiting the reactivity of this organisms with their derivatives by various researchers. The aim of this book is to provide a brief knowledge about starch degrading bacteria and their application in commercially important amylolytic enzyme has wide industrial application due to its property of remaining active in broad range of pH as well as temperature. Thus amylase produced from a natural soil isolate, culture B5 is a commercially important amylolytic enzyme. We hope the readers can enjoy this text and find it useful in their respective studies.

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
64
Langue:
Anglais

Caractéristiques

EAN:
9783330069954
Format:
Livre broché
Dimensions :
150 mm x 220 mm

Les avis

Nous publions uniquement les avis qui respectent les conditions requises. Consultez nos conditions pour les avis.