•  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.0000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

I'm Just Here for the Food: Version 2.0

Food + Heat = Cooking

Alton Brown
Livre relié | Anglais
26,45 €
+ 52 points
Date de disponibilité inconnue
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

The creator and host of Food Network's Good Eats updates his award-winning primer on essential cooking techniques--now with fifteen new recipes!

First published in 2002, Alton Brown's I'm Just Here For the Food received the James Beard Foundation/KitchenAid Book Award for best reference book. This revised and updated edition features fifteen brand-new recipes, along with everything that made the original a classic kitchen instruction manual.

Each of the book's fifteen sections is a mini-master class on a given cooking method--from pan searing to pressure cooking, stewing, steaming, and more. And each includes a "master" recipe that epitomizes the technique along with a selection of recipes that demonstrate its range. Plus Brown shares a plethora of fascinating food facts, history, lore, and science.

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
324
Langue:
Anglais

Caractéristiques

EAN:
9781584795599
Date de parution :
01-10-06
Format:
Livre relié
Format numérique:
Ongenaaid / garenloos gebonden
Dimensions :
235 mm x 238 mm
Poids :
1292 g

Les avis

Nous publions uniquement les avis qui respectent les conditions requises. Consultez nos conditions pour les avis.