•  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.0000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

The New Pie EBOOK

Modern Techniques for the Classic American Dessert: A Baking Book

Chris Taylor, Paul Arguin
Ebook | Anglais
15,56 €
+ 15 points
Format
Disponible immédiatement
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité

Description

Create 75 beautiful and unique pies using traditional techniques and modern tools from a couple who has baked their way to the top.

IACP AWARD FINALIST • NAMED ONE OF THE BEST COOKBOOKS OF THE YEAR BY NPR AND FOOD52

Get ready for a new, fresh take on baking the ultimate feel-good dessert: pie! In The New Pie, Chris Taylor and Paul Arguin—winners of more than 500 awards for baking (including the Best of Show Award at the National Pie Championships)—re-examine the wholesome world of pie. Through traditional time-honored techniques, modern cooking methods (like sous vide), innovative flavors (birthday cake; Tahitian pineapple; and mocha "mystery"), and a love for kitchen gadgets (like immersion circulators and silicone texture mats), these legendary competition circuit pie experts reinvent the traditional pastime of pie-making. With step-by-step instructions and playful photography, you'll learn to make groundbreaking creations, including a magnificent Blueberry-Maple Pie with wood-grain lattice, the King Fluffernutter Pie, and a striped chocolate Pie of the Tiger. Whether you are a pie voyeur, new baker, or baking enthusiast you will find inspiration at every turn and pies to satisfy every craving.

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
272
Langue:
Anglais

Caractéristiques

EAN:
9780525576457
Date de parution :
11-03-19
Format:
Ebook
Protection digitale:
Adobe DRM
Format numérique:
ePub

Les avis

Nous publions uniquement les avis qui respectent les conditions requises. Consultez nos conditions pour les avis.