•  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.0000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

The Sqirl Jam Book (Jelly, Fruit Butter, and Others)

Modern Jamming, Preserving, and Canning

Jessica Koslow
Livre relié | Anglais
34,95 €
+ 69 points
Livraison 1 à 2 semaines
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

A home cook-friendly recipe collection of over seventy-five famed jams, jellies, butters, marmalades, and other fruit preserves, from a James Beard-nominated chef.

"This is food whose time has come," declared Mark Bittman about Sqirl, the much-beloved Los Angeles restaurant that locals, tourists, and critics alike all flock to. Sqirl all began with jam--organic, local, made from unusual combinations of fruits, fragrant, and not overly sweet--the kind of jam you eat with a spoon. The Sqirl Jam Book collects Jessica Koslow's signature recipes into a cookbook that looks and feels like no other preserving book out there, inspiring makers to try their own hands at canning and creating. With photography and a design bound to inspire imitators, The Sqirl Jam Book will make you fall in love with jam.

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
256
Langue:
Anglais
Illustré:
Oui

Caractéristiques

EAN:
9781419735332
Date de parution :
21-07-20
Format:
Livre relié
Format numérique:
Genaaid
Dimensions :
218 mm x 274 mm
Poids :
1451 g

Les avis

Nous publions uniquement les avis qui respectent les conditions requises. Consultez nos conditions pour les avis.