•  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.0000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

Zes seizoenen

een nieuwe kijk op koken met groenten

Joshua McFadden, Martha Holmberg, Barbara Damrosch, Eliot Coleman
Livre relié | Néerlandais
41,99 €
+ 83 points
Livraison sous 3 jours ouvrables
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

'Een heerlijk boek vol creatieve en simpele groentegerechten à la Joshua.' – delicious.


'Een bron van inspiratie voor de dagelijkse maaltijd waarin groenten de hoofdrol spelen.' – Jonah Freud, Het Parool


225 recepten uit zes seizoenen met groenten in de hoofdrol


Eenvoudige, uitgekiende recepten die tonen hoe je groenten kunt bereiden als ze op hun best zijn. Joshua McFadden, chef-kok en boer, deelt zijn kennis en passie. Zes seizoenen verandert de wijze waarop je nadenkt over de versheid van ingrediënten.


De traditionele vier seizoenen doen volgens McFadden geen recht aan wat de natuur en de moestuin te bieden hebben; liever onderscheidt hij zes seizoenen. Van lente naar de vroege zomer, via midzomer naar de late zomer, en dan naar herfst en winter.


Het boek bevat maar liefst 225 recepten. Ook krijg je veel tips en informatie over het aanleggen van een goede basisvoorraad, voor het inrichten van je koelkast en voorraadkast, en voor het inmaken van groenten.


Omarm de seizoenen en goed koken volgt vanzelf!


Joshua McFadden is eigenaar en chef-kok van Ava Gene’s, een geliefde trattoria in Portland, Oregon. Hij werkte jarenlang bij toprestaurants in San Fransisco en in New York. Daarnaast heeft hij als boer gewerkt en is hij volledig ingesteld op koken naar de seizoenen


'Dit is niet alleen een boek vol handige basisrecepten, maar ook vol inspirerende maaltijden voor alle seizoenen.' – Noord-Hollands Dagblad 


'McFaddens originele aanpak verandert de wijze waarop je nadenkt over de versheid van ingrediënten.' – Smult


‘Zijn recepten vragen erom geproefd te worden tot de bladzijden ezelsoren hebben, met saus bespetterd zijn en aan elkaar blijven plakken. Verplichte kost voor de thuiskok.’ Dan Barber, chef-kok/mede-eigenaar van Blue Hill


‘Joshua McFadden heeft de ziel van een boer, en zijn recepten zijn prachtig in balans met de seizoenen en het land.’ Alice Waters, eigenaar van Chez Panisse

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
400
Langue:
Néerlandais

Caractéristiques

EAN:
9789000359653
Date de parution :
15-02-18
Format:
Livre relié
Format numérique:
Genaaid
Dimensions :
207 mm x 274 mm
Poids :
1760 g

Les avis

Nous publions uniquement les avis qui respectent les conditions requises. Consultez nos conditions pour les avis.