Noma Guide to Fermentation (Foundations of Flavor)

Rene Redzepi,David Zilber

Livre en anglais

42,95 €

Livré sous 2 jours ouvrables
ISBN:
9781579657185 
Paru le:
26/10/2018 
Nombre de pages:
440 
Editeur:
Artisan 
Poids:
1190 
Format:
Couverture en carton 
Dimensions:
199 x 260 x 47 

Description

The world's most influential chef redefines the possibilities of a restaurant cookbook by sharing new techniques for fermentation--the "secret sauce" behind every dish at Noma, the world's leading restaurant, and one of the most important food topics today--and offering revolutionary knowledge and original recipes for home cooks and professional c

Commentaires

Donnez votre avis
Combien d'étoiles voulez-vous attribuer à ce livre?
Exemple: Une intrigue passionnante !
Merci de saisir un titre
Merci de saisir votre commentaire

Nos meilleures ventes

 
 
 
 

Ottolenghi SIMPLE

Yotam Ottolenghi

Livre en anglais

Matty Matheson: A Cookbook

Matty Matheson

Livre en anglais

BOSH!

Henry Firth,Ian Theasby

Livre en anglais

Cravings: Hungry for More

Chrissy Teigen

Livre en anglais

34,95 €

33,95 €

28,95 €

23,95 €

 
 
 
 

Missoni Family Cookbook

Missoni,Maccapani Francesco

Livre en anglais

From Crook to Cook

Snoop Dogg

Livre en anglais

52,95 €

22,50 €