Home Smoking and Curing

Keith Erlandson

Livre en anglais

14,95 €

Article temporairement indisponible
ISBN:
9780091927608 
Paru le:
28/07/2015 
Nombre de pages:
144 
Editeur:
Ebury Publishing 
Poids:
240 
Format:
Couverture en carton 
Dimensions:
203 x 141 x 18 

Description

Introduces a method of retaining and enhancing the subtle flavours of fresh fish and game. With instructions backed up by diagrams, this work leads you through the basic techniques of smoking food. It contains: advice on choosing raw ingredients; making the most of meats in season; and easy to follow instructions for building your own kiln.

Commentaires

Donnez votre avis
Combien d'étoiles voulez-vous attribuer à ce livre?
Exemple: Une intrigue passionnante !
Merci de saisir un titre
Merci de saisir votre commentaire

Nos meilleures ventes

 
 
 
 

Ottolenghi SIMPLE

Yotam Ottolenghi

Livre en anglais

Noma Guide to Fermentation (Foundations of Flavor)

Rene Redzepi,David Zilber

Livre en anglais

Matty Matheson: A Cookbook

Matty Matheson

Livre en anglais

BOSH!

Henry Firth,Ian Theasby

Livre en anglais

34,95 €

42,95 €

33,95 €

28,95 €

 
 
 
 

Cravings: Hungry for More

Chrissy Teigen

Livre en anglais

Missoni Family Cookbook

Missoni,Maccapani Francesco

Livre en anglais

23,95 €

52,95 €