Home Smoking and Curing

Keith Erlandson

Livre en anglais Aussi disponible en e-book.

14,95 €

Expédié habituellement sous 8 jours
ISBN:
9780091927608 
Paru le:
28/07/2015 
Nombre de pages:
144 
Editeur:
Ebury Publishing 
Poids:
240 
Format:
Couverture en carton 
Dimensions:
203 x 141 x 18 

Description

Introduces a method of retaining and enhancing the subtle flavours of fresh fish and game. With instructions backed up by diagrams, this work leads you through the basic techniques of smoking food. It contains: advice on choosing raw ingredients; making the most of meats in season; and easy to follow instructions for building your own kiln.

Commentaires

Donnez votre avis
Combien d'étoiles voulez-vous attribuer à ce livre?
Exemple: Une intrigue passionnante !
Merci de saisir un titre
Merci de saisir votre commentaire

Nos meilleures ventes

 
 
 
 

BOSH!

Henry Firth,Ian Theasby

Livre en anglais

Nordic By Nature

Livre en anglais

Ottolenghi SIMPLE

Yotam Ottolenghi

Livre en anglais

28,95 €

49,90 €

49,99 €

34,95 €

 
 
 
 

Natural Food That Makes You Happy

Pascale Naessens

Livre en anglais

Great Outdoors

Livre en anglais

24,99 €

35,00 €