•  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

A Book of Mediterranean Food

Elizabeth David
Livre broché | Anglais | New York Review Books Classics
27,45 €
+ 54 points
Format
Livraison 1 à 4 semaines
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Récompenses

  • James Beard Foundation Book Awards (Kitchen Aid Hall/Fame) 2001
    Vainqueur

Description

Long acknowledged as the inspiration for such modern masters as Julia Child and Claudia Roden, A Book of Mediterranean Food is Elizabeth David's passionate mixture of recipes, culinary lore, and frank talk. In bleak postwar Great Britain, when basics were rationed and fresh food a fantasy, David set about to cheer herself --and her audience-- up with dishes from the south of France, Italy, Spain, Portugal, Greece, and the Middle East. Some are sumptuous, many are simple, most are sublime.

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
222
Langue:
Anglais
Collection :

Caractéristiques

EAN:
9781590170038
Date de parution :
30-04-02
Format:
Livre broché
Format numérique:
Trade paperback (VS)
Dimensions :
130 mm x 203 mm
Poids :
272 g

Les avis