Club utilise des cookies et des technologies similaires pour faire fonctionner correctement le site web et vous fournir une meilleure expérience de navigation.
Ci-dessous vous pouvez choisir quels cookies vous souhaitez modifier :
Club utilise des cookies et des technologies similaires pour faire fonctionner correctement le site web et vous fournir une meilleure expérience de navigation.
Nous utilisons des cookies dans le but suivant :
Assurer le bon fonctionnement du site web, améliorer la sécurité et prévenir la fraude
Avoir un aperçu de l'utilisation du site web, afin d'améliorer son contenu et ses fonctionnalités
Pouvoir vous montrer les publicités les plus pertinentes sur des plateformes externes
Gestion des cookies
Club utilise des cookies et des technologies similaires pour faire fonctionner correctement le site web et vous fournir une meilleure expérience de navigation.
Ci-dessous vous pouvez choisir quels cookies vous souhaitez modifier :
Cookies techniques et fonctionnels
Ces cookies sont indispensables au bon fonctionnement du site internet et vous permettent par exemple de vous connecter. Vous ne pouvez pas désactiver ces cookies.
Cookies analytiques
Ces cookies collectent des informations anonymes sur l'utilisation de notre site web. De cette façon, nous pouvons mieux adapter le site web aux besoins des utilisateurs.
Cookies marketing
Ces cookies partagent votre comportement sur notre site web avec des parties externes, afin que vous puissiez voir des publicités plus pertinentes de Club sur des plateformes externes.
Une erreur est survenue, veuillez réessayer plus tard.
Il y a trop d’articles dans votre panier
Vous pouvez encoder maximum 250 articles dans votre panier en une fois. Supprimez certains articles de votre panier ou divisez votre commande en plusieurs commandes.
We moeten allemaal langer werken, maar we kunnen niet altijd ons huidige werk blijven doen. Hoe kunnen organisaties het best blijven profiteren van de ervaring van hun medewerkers, en hoe blijven werknemers met plezier aan het werk? Inzetbaarheid is een actueel thema waarover nog weinig informatie gestructureerd beschikbaar is.
Aan zet met inzet bekijkt dit vraagstuk vanuit het perspectief van werkgever en werknemer en geeft handvatten aan managers, (hr-)adviseurs en werknemers om gezamenlijk aan de slag te gaan. Het laat zien dat het brede onderwerp duurzame inzetbaarheid op vele manieren is onder te brengen in de hr-procesgang van instroom doorstroom uitstroom.
Aan de hand van statistische gegevens onderbouwen de auteurs ook kwantitatief dat investeren in uitzetbaarheid en inzetbaarheid noodzakelijk en productief is.
Het boek is opgebouwd aan de hand van het model 'Samenhang duurzame inzetbaarheid', waarbij een Duurzame-Inzetbaarheid Score Card (DISC) de inzetbaarheid meetbaar maakt. De unieke combinatie van visie, tools en een uitgebreide casusbeschrijving geeft inzicht in het organiseren van duurzame inzetbaarheid op organisatieniveau.
Drs. Gaston Dollevoet (1965) is partner bij DEXIS Arbeid (www.dexisarbeid.nl), veranderaars op het gebied van effectief samenwerken rondom arbeid met als
kernthema's verzuim, duurzame inzetbaarheid en werkplezier.
Drs. Peter Dona (1955) is eigenaar van adviesbureau Dona HR Advies BV (www.donahradvies.nl), adviseurs op het gebied van duurzame inzetbaarheid, integraal gezondheid management en strategisch HRM. Hij is ook medeoprichter en eigenaar van adviesbureau Donysium BV (www.donysium.nl) gespecialiseerd in vraagstukken van strategische personeelsplanning en HR risicomanagement.
Herman Evers (1955) oprichter en eigenaar van Evident, ontwerpbureau voor sociale zekerheid (www.evident-bv.nl), dat met de Sociaal Accountant® profit en non-profit organisaties ondersteunt bij het opnieuw inrichten van hun interne socialezekerheidsorganisatie.
De auteurs zijn allen sinds 2004 als kerndocent voor Avans+ betrokken bij de post-HBO opleiding Register Adviseur Integraal Gezondheidsmanagement (RAIGM).