Club utilise des cookies et des technologies similaires pour faire fonctionner correctement le site web et vous fournir une meilleure expérience de navigation.
Ci-dessous vous pouvez choisir quels cookies vous souhaitez modifier :
Club utilise des cookies et des technologies similaires pour faire fonctionner correctement le site web et vous fournir une meilleure expérience de navigation.
Nous utilisons des cookies dans le but suivant :
Assurer le bon fonctionnement du site web, améliorer la sécurité et prévenir la fraude
Avoir un aperçu de l'utilisation du site web, afin d'améliorer son contenu et ses fonctionnalités
Pouvoir vous montrer les publicités les plus pertinentes sur des plateformes externes
Club utilise des cookies et des technologies similaires pour faire fonctionner correctement le site web et vous fournir une meilleure expérience de navigation.
Ci-dessous vous pouvez choisir quels cookies vous souhaitez modifier :
Cookies techniques et fonctionnels
Ces cookies sont indispensables au bon fonctionnement du site internet et vous permettent par exemple de vous connecter. Vous ne pouvez pas désactiver ces cookies.
Cookies analytiques
Ces cookies collectent des informations anonymes sur l'utilisation de notre site web. De cette façon, nous pouvons mieux adapter le site web aux besoins des utilisateurs.
Cookies marketing
Ces cookies partagent votre comportement sur notre site web avec des parties externes, afin que vous puissiez voir des publicités plus pertinentes de Club sur des plateformes externes.
Une erreur est survenue, veuillez réessayer plus tard.
Il y a trop d’articles dans votre panier
Vous pouvez encoder maximum 250 articles dans votre panier en une fois. Supprimez certains articles de votre panier ou divisez votre commande en plusieurs commandes.
Dit wereldunieke boek werd verder uitgebreid vanaf de achtste druk. Het beschrijft de psychologische, symbolische betekenis van een 400-tal voedingsmiddelen. Elk voedingsproduct heeft een eigen psyché, ziel, karakter, aard, eigenheid ; het resoneert op een bepaalde hoofdtrilling, golflengte, toon, kleur...
Hou je van bananen, noten, koffie, havermout, varkensvlees, melk, champignons, chips, mosselen, curry, bloemkool, bepaalde soorten kaas, chocolade, aardbeien.... of juist niet? Waarom? De voeding waar je spontaan zin in hebt kan je enorm veel leren over jezelf: over je karakter, je verlangens, je tekorten, je mogelijkheden, je talenten.... over datgene wat je bewust of onbewust in jezelf wenst te verwezenlijken, op te bouwen, af te breken... om een gelukkiger, gezonder en vreugdevoller mens te worden. Het is van belang de wijze levenslessen van de voedingsmiddelen in toepassing te brengen in je dagelijkse leven.
Dankbaar genietend van deze Hoorn des Overvloeds, de schat aan voedingswaren die de Aarde schenkt, kan je, met behulp van dit leerrijke, blije boek, je bewust worden van de zeer specifieke boodschap die elk afzonderlijk voedingsproduct wil geven. Een aangename manier wordt je zo geboden om, indien je dit wenst, aan je persoonlijke evolutie te werken.
Christiane Beerlandt geniet internationale bekendheid als auteur van een reeks werken over persoonlijke ontplooiing, dieptepsychologie en filosofie, gezondheid, voeding, de betekenis van gebeurtenissen, enz. Velen kennen reeds haar bestseller De Sleutel tot Zelf-Bevrijding - Encyclopedie van de Psychosomatiek, waarin ze de psychologische oorsprong en oplossing van ongeveer 1300 ziekten beschrijft. Haar boeken worden wereldwijd beschouwd als standaardwerken van een uitzonderlijke waarde, zowel voor leken als voor professionele hulpverleners. Ze zijn geschreven in een voor iedereen toegankelijke taal.