•  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.0000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

Foodservice Operations and Management: Concepts and Applications

Karen Eich Drummond, Mary Cooley, Thomas J Cooley
Livre broché | Anglais
146,95 €
+ 293 points
Date de disponibilité inconnue
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

Foodservice Operations & Management: Concepts and Applications is written for Nutrition and Dietetics students in undergraduate programs to provide the knowledge and learning activities required by ACEND's 2017 Standards in the following areas: - Management theories and business principles required to deliver programs and services. - Continuous quality management of food and nutrition services. - Food science and food systems, environmental sustainability, techniques of food preparation and development and modification and evaluation of recipes, menus, and food products acceptable to diverse populations. (ACEND Accreditation Standards for Nutrition and Dietetics Didactic Programs, 2017) The textbook can also be used to meet the competencies in Unit 3 (Food Systems Management) and Unit 5 (Leadership, Business, Management, and Organization) in the Future Education Model for both bachelor's and graduate degree programs.

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
700
Langue:
Anglais

Caractéristiques

EAN:
9781284164879
Date de parution :
06-09-21
Format:
Livre broché
Format numérique:
Trade paperback (VS)
Dimensions :
153 mm x 229 mm
Poids :
1388 g

Les avis

Nous publions uniquement les avis qui respectent les conditions requises. Consultez nos conditions pour les avis.