•  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.0000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

Fundamentals of Non-Thermal Processes for Food Preservation

Snehasis Chakraborty, Rishab Dhar
Livre broché | Anglais
99,45 €
+ 198 points
Format
Livraison 2 à 3 semaines
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

The ten chapters of this textbook, written in a simple but scientific language, encompass all the non-thermal treatments in-depth, from basic concepts to technological advances. The book provides complete study material in a single source including such pedagogical features as multiple-choice questions, solved numerical problems, and short questions. The book begins with a general introduction to the evolution of the non-thermal technique for food preservation. The fundamental mechanism of thermal inactivation of microorganisms and enzymes is discussed. In the following chapters, a set of seven non-thermal techniques have been discussed in detail.

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
231
Langue:
Anglais

Caractéristiques

EAN:
9781032040592
Date de parution :
24-10-22
Format:
Livre broché
Format numérique:
Trade paperback (VS)
Dimensions :
156 mm x 234 mm
Poids :
349 g

Les avis

Nous publions uniquement les avis qui respectent les conditions requises. Consultez nos conditions pour les avis.