•  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

Global Food Systems, Diets, and Nutrition

Linking Science, Economics, and Policy

Jessica Fanzo, Claire Davis
63,45 €
+ 126 points
Livraison sous 1 à 4 semaines
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

Ensuring optimal diets and nutrition for the global population is a grand challenge fraught with many contentious issues. To achieve food security for all and protect health, we need functional, equitable, and sustainable food systems. Food systems are highly complex networks of individuals and institutions that depend on governance and policy leadership.
This book explains how interconnected food systems and policies affect diets and nutrition in high-, middle-, and low-income countries. In tandem with food policy, food systems determine the availability, affordability, and nutritional quality of the food supply, which influences the diets that people are willing and able to consume. Readers will become familiar with both domestic and international food policy processes and actors, and they will be able to critically analyze and debate how policy and science affect diet and nutrition outcomes.

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
204
Langue:
Anglais
Collection :

Caractéristiques

EAN:
9783030727628
Date de parution :
06-06-21
Format:
Livre broché
Format numérique:
Trade paperback (VS)
Dimensions :
156 mm x 234 mm
Poids :
317 g

Les avis