•  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.0000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

Gluten and Wheat Allergy EBOOK

Rita Greer
Ebook | Anglais | Diets to Help
2,99 €
+ 2 points
Disponible immédiatement
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité

Description

The incidence of coeliac disease is on the increase, especially amongst younger people. Allergies related to wheat and gluten plague many with digestive problems, allergy and mood swings.
This guide provides practical advice on gluten allergy, wheat sensitivity and coeliac diseases.
It explains:

what gluten is
the symptoms of allergy
a list of 'safe' foods and those to avoid
useful alternatives to wheat, rye, barley and oats

Also included are basic recipes, emergency menus and facts about coeliac disease.
Rita Greer is an experienced diet therapist and cookery writer. She has many years' experience of coping with a gluten-free diet.
Thorsons 'Diets to Help' series provides simple nutritional guidelines to help control or overcome allergies and illness. Each title is written by an experienced nutritionist or naturopath.

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
80
Langue:
Anglais
Collection :

Caractéristiques

EAN:
9780007584499
Date de parution :
25-06-14
Format:
Ebook
Protection digitale:
Adobe DRM
Format numérique:
ePub

Les avis

Nous publions uniquement les avis qui respectent les conditions requises. Consultez nos conditions pour les avis.